Afbeelding

Negen vrouwen en tien mannen op de kieslijst van Forza! Nissewaard

Verkiezingen 233 keer gelezen

Nissewaard - Tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 kunnen de inwoners van Nissewaard hun keuze maken uit negen vrouwelijke en tien mannelijke kandidaten op de lijst van Forza! Nissewaard. Mia Sliwinski voert de lijst aan en Nico Akkerman en Francois Kranendonk zijn respectievelijk de nummers 2 en 3.

Op 4 en 5 staan de huidige fractiemedewerkers Saroja Knoester en Michael de Reus, die voor vers jong bloed zorgen. Nummer 6 wordt ingevuld door nieuwkomer Priska de Kreij en op nummer 7 volgt Peter Ophorst. De eerste tien kandidaten worden gecompleteerd door respectievelijk Dick van Bemmel, Monica van Loon en Chrystal Struijk. Lijstduwer is Gonny Hoogduijn.

Forza! zet tijdens de komende raadsperiode vooral in op behoud van natuur en een goede ontsluiting van Voorne-Putten zowel binnen als buiten de kernen en van het eiland af. Daarnaast zijn het ontwikkelen van één loket voor de zorg en passend wonen kernpunten voor de partij, net als het verhogen van het onderhoud van de wijken en het wegnemen van oneerlijke heffingen zoals de hondenbelasting en precario.

Medio februari zal de partij haar complete verkiezingsprogramma presenteren.

Kijk voor het laatste politieke  nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant