Afbeelding
Archieffoto: Peter de Jong

De Kempvis blijft in het spoor van NieMo/Van Vliet

Sport 860 keer gelezen

Spijkenisse- De waterpoloërs van De Kempvis hebben de topper in het Rivièrabad tegen Z&PC De Gouwe met 10-8 (2-2, 3-2, 3-1, 2-3) gewonnen en blijven daarmee in het spoor van koploper NieMo/Van Vliet.

'De wedstrijd was een dikke revanche voor de flater vorige week tegen WZC', toonde coach Richard Oosthoek zich opgelucht over het vertoonde spel en het resultaat van zijn manschappen. 'Het was voor veel publiek een echte kraker. Wij hebben De Gouwe de illusies van een kampioenschap ontnomen en liggen zelf nog in de race voor het kampioenschap. De Gouwe was met veel fysiek een lastig te bespelen tegenstander, wilde ten koste van alles onze angel (Onno Kuller, DR) uit de wedstrijd schoppen. Daarom is deze overwinning des te knapper', aldus Oosthoek.

De Kempvis: Leon-Paul Quartel; Djurre Haitsma, Peter Verschoor (2 keer), Remco van der Werf, Bas Havelaar, Onno Kuller (5 keer), Sidney Davids (1 keer), Joost van Nieuwamerongen (1 keer), Max van Drongelen (1 keer), Sam van Rossen (15 jaar), Chris de Haan, Menno de Vries.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant