SCO'63 wist zaterdag geen potten te breken bij koploper OVV.
SCO'63 wist zaterdag geen potten te breken bij koploper OVV. Foto: Wil van Balen

Abbenbroek delft onderspit bij koploper OVV

Sport 621 keer gelezen

Oostvoorne – Abbenbroek heeft zaterdag niet voor een stunt kunnen zorgen in het duel bij koploper OVV. Aan de Zwartelaan in Oostvoorne ging de formatie van Jaco Verhoev en Marco van Diën met 4-0 (2-0) onderuit.

Voor Abbenbroek waren er vooraf wel wat tegenslagen. Zo moest de doelman afhaken in de warming-up en ook de links-back positie moest worden gewijzigd. 'Je moet het echter doen met de mannen die je wel tot je beschikking hebt', was de conclusie van Marco van Diën.

Snelle start
OVV had een snelle start want na zeven minuten wist Youri Bak het doel van Ritchie van Ooyen te vinden. Na een kwart duel was het Ferani van Vugt met de tweede treffer. Na de thee wisten Stony van de Berg en Jules Kroef de stand naar 4-0 te tillen voor de Oostvoornaars.

Kansen
Toch had Abbenbroek wel kansen. ´Ik heb het daar ook met de trainer van OVV over gehad. Zij hebben denk ik acht kansen gekregen en daarvan weten ze vier keer raak te schieten. Wij hadden met Jeroen Eerland, Kevin Dijksman en Roy Verwijs ook drie kansen gehad maar die gaan er niet in en daar draait het om in het voetbal. Met de spelers die we beschikbaar hadden hebben we het prima gedaan, alleen OVV was een klasse beter´, besluit Van Diën na afloop. Zaterdag is Zwartewaal de tegenstander van Abbenbroek.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant