SC Botlek kan niet winnen in duel met FC Binnenmaas

Sport 338 keer gelezen

Binnenmaas – SC Botlek is er zaterdag niet in geslaagd om de winst mee te nemen naar Spijkenisse.

De ploeg van Arjan Vuik verloor het duel bij FC Binnenmaas met 3-1 (1-0).

Bij de nummer vier van de competitie kwam de Spijkenisser derdeklasser op achterstand en toch kwam men terug, dankzij een treffer van Kevin Michilsen. Daarna wilde de bal niet meer in het net voor de Spijkenissers en wisten de gastheren nog twee keer te scoren.
'Dit is niet zoals we vooraf hadden verwacht. We hebben niet echt gevoetbald. We kregen echt vele kansen en hadden met de rust op 1-2 moeten staan. Dat doen we dan niet. In de tweede helft maken we na een kwartier de gelijkmaker en dan hoop je dat het nog mogelijk is. Vervolgens speelden wij met een aantal onder ons niveau. Dan kom je gewoon tekort tegen een ploeg als Binnenmaas die wel weet te scoren', is het commentaar van Arjan Vuik na afloop.

Zaterdag speelt de ploeg het thuisduel tegen Zwervers Capelle.