Archieffoto: Peter de Jong

Waterpolosters De Kempvis maken geen fout

Sport 384 keer gelezen

Rotterdam- De waterpolosters van De Kempvis hebben in de Rotterdamse Wilgenring ook SVH met een 3-8 (0-3, 2-1, 1-3, 0-1) overwinning aan de zegenkar gebonden.

De vrouwen van Peter Verschoor hebben in de eerste klasse A 2 punten voorsprong op ZPB H&L Productions 3. 'We hebben het even moeilijk gehad in de tweede periode, vanwege wat strubbelingen met de tegenstander en scheidsrechterlijke dwalingen, maar hebben vervolgens de rust bewaard en de overwinning koelbloedig met ons eigen spelletje over de streep getrokken', verklaarde Divera Bakker, die op de bank de afwezige coach Peter Verschoor verving, de overwinning. De Kempvis legde in het eerste kwart de basis voor de overwinning.

De Kempvis (vr): Amanda Lubbe; Yvette Kleinherenbrink (3 keer), Ilse Kuller (1 keer), Annelot Klaassen, Merel Corpeleijn (1 keer), Melissa Huurman (1 keer), Sofie Kleinherenbrink, Patricia van Nierop, Jessica van Heijningen (1 keer), Britt van Yperen, Femke de Haan (1 keer).