Afbeelding
Foto: Wilma Schout

Slapende juffen op de Vlasbloem

Actueel 1.886 keer gelezen

Zuidland – Vanmorgen keken de leerlingen van de Vlasbloem in Zuidland wel heel raar op, de juffen waren namelijk blijven slapen op school en werden wakker van alle kinderen die in hun pyjama naar school waren gekomen.

In het kader van het Nationale Voorleesontbijt mochten de kleuters in hun mooiste pyjama naar school komen, om daar te komen ontbijten. Na het eten kregen ze hoog bezoek; wethouder Martijn Hamerslag kwam namelijk voorlezen. Muisstil zaten de kinderen te luisteren naar de wethouder die prachtig voorlas uit een aantal boeken.

Het Nationale Voorleesontbijt is de start van de 15de editie van De Nationale Voorleesdagen. In heel het land lezen bekende en onbekende Nederlanders voor op kinderdagverblijven, basisscholen of bibliotheken in de buurt. Dit jaar is gekozen voor het prentenboek van het jaar 'Ssst! De tijger slaapt' van Britta Teckentrup. De Nationale Voorleesdagen zijn van 24 januari t/m 3 februari, het doel van deze dagen is het stimuleren van voorlezen aan kinderen in de leeftijd van zes maanden t/m zes jaar.

Kijk voor meer lokaal nieuws, evenementen en sportberichten uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant