Patrice Aarts - World of Wouda
Patrice Aarts - World of Wouda Foto: Paulien Wouda

Kunstroute Nissewaard: World of Wouda!

Actueel 497 keer gelezen

Op 21 en 22 april vindt voor de elfde keer de Kunstroute plaats. Dit keer niet alleen in Spijkenisse, maar ook in de kernen Oudenhoorn, Geervliet en Simonshaven. De komende weken stellen de  deelnemers zich aan u voor. De volledige deelnemerslijst vindt u op www.kunstroutenissewaard.nl

Even voorstellen: Paulien Wouda
Ik hou van mooie dingen, eigenlijk mijn hele leven al en ik kan niet zonder. Een mooie vaas met tekening van een insect, een zijden sjaal met grafische print, die simpele ketting, wit keramiek, mijn broche met hertenkopje, het felgekleurde schilderij, die geborduurde poef, de gebouwen in de stad, fluitenkruid langs de sloot, de zon die aan het eind van de dag de zee zilver kleurt, enzovoort enzovoort.

Na mijn opleiding interieurstyling opende ik op 29 november 2014 in Geervliet mijn winkel World of Wouda! waar ik producten verkoop waar mijn hart sneller van gaat kloppen en waar ik WOW! tegen zeg.

Na mijn POP-UP avontuur aan de Hongerlandsedijk in Spijkenisse doe ik in april weer graag mee aan de Kunstroute Nissewaard om mensen uit de omgeving kennis te laten maken met de mooie producten in mijn on- en offlinewinkel. Ik verkoop bij voorkeur handgemaakte sieraden, kunst, design en interieuraccessoires van ontwerpers en kunstenaars die ik bewonder.

Er is veel te zien en te koop o.a. illustraties van Maartje van den Noort, keramiek van Fou de Feu en Elke van den Berg, keramieklampen van Scheublin & Lindeman, textiel van By Mölle, vilt van the Soft World en houten vogels van Draaj te bewonderen.  Van harte welkom!

Kijk voor meer lokaal nieuws, evenementen en sportberichten uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant