De heren van Spivo kwamen zaterdagavond net iets tekort tegen City Bril Krimpen. Fotografie: Peter de Jong
De heren van Spivo kwamen zaterdagavond net iets tekort tegen City Bril Krimpen. Fotografie: Peter de Jong Foto: Peter de Jong

Volleyballers redden het niet bij City Bril Krimpen

Sport 455 keer gelezen

Spijkenisse - De mannen van Spivo zijn er zaterdag in eigen huis niet in geslaagd om de punten te behouden. Tegen de nummer zes van de competitie, Krimpen werd slechts één set gewonnen. Het werd 1-3.

In de eerste set werd een nipte nederlaag geleden, toen werd het 27-29 voor de gasten uit Krimpen aan den Yssel. Daarna had Spivo de slag te pakken en werd het 25-16 voor de formatie van Jan Lemson. In de derde set werd met 21-25 verloren en in de laatste set ging het er ook prima aan toe, maar werd toch verloren met 23-25.

Geen slecht duel
'Het waren verschillende oorzaken waardoor wij niet hebben kunnen winnen. Er waren verschillende beslissingen die discutabel waren door de scheidsrechter, dat heeft hij ook toegegeven, maar daar krijg je achteraf niets meer voor. De eerste set was erg close. Dan winnen we wel en vervolgens gaat het in de derde set de verkeerde kant op. De laatste set hebben we op 23 punten drie punten voorgestaan en verlies je alsnog, die hebben we gewoon weggegeven, dat was zonde', meent coach Jan Lemson. Donderdag wacht het duel met Wik Groot Ammers.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant