De mannen van HVOS versloegen zondag in sporthal Olympia Oliveo 2.
De mannen van HVOS versloegen zondag in sporthal Olympia Oliveo 2. Foto: Peter de Jong

Handballers pakken overwinning op Oliveo 2

Sport 440 keer gelezen

Spijkenisse – Het loopt dit seizoen prima bij de heren van HVOS in de hoofdklasse. De ploeg van Misu Curescu, die de laatste jaren streden tegen degradatie, staat halverwege op de zevende plaats en zondag konden weer twee punten worden bijgeschreven na de ontmoeting met hekkensluiter Oliveo 2. Het werd in sporthal Olympia 35-19 (15-9).

'Je merkt dat de ploeg langzaam op elkaar is ingespeeld. Daarnaast hadden we in dit duel de beschikking over de meeste jongens. Er zijn er nog maar twee langdurig geblesseerd, dat speelt natuurlijk ook erg mee', was de eerste reactie van Misu Curescu na het duel.

Stijgende lijn
'Je merkt dat de stijgende lijn er weer in zit. Iedereen krijgt ook de mogelijkheid om te scoren in het duel van zondag. Dat hebben we dit seizoen nog niet meegemaakt. We weten dat Jos van de Velden en Marc Elbers langdurig weg zijn. Daar is in dit duel ook Richard Sterrenberg bijgekomen', was de uitleg van de coach van de Spijkenissers. Zondag is Hercules de tegenstander. Zondag werd er gescoord door Chris van der Velde (4), Eric Hak (10), Morris Keehnen (2), Roy van Wijngaarden (4), Armando van Mourik (4), Jens van Ballegooien (1), Jeroen Weggen (5), Wessel Knol (5), Wouter van der Zwan (2) en Frank de Vliege (1).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant