Libero Carmel Damen toont  de onverzettelijkheid van Team Spivo tegen Thor dat met 3-1 werd verslagen.
Libero Carmel Damen toont de onverzettelijkheid van Team Spivo tegen Thor dat met 3-1 werd verslagen. Foto: Peter de Jong

Volleybalsters Spivo na cruciale zege boven de streep

Sport 947 keer gelezen

Spijkenisse- De volleybalsters van Spivo hebben in de sfeervolle Den Oert tegen Thor een belangrijke 3-1 (25-19, 18-25, 25-16, 25-21) overwinning behaald.

De equipe van Lennart Mijnans heeft daarmee de negende plaats in de tweede divisie D overgenomen van de club uit Bergambacht. 'Hoewel we nog tien wedstrijden hebben te gaan was het belang van het moeten winnen in deze wedstrijd heel groot', wees de coach van Spivo op het feit dat Thor in de beladen wedstrijd een rechtstreekse concurrent is. 'Zij wilden afstand nemen, terwijl wij naar een veilige plek wilden. De ploeg heeft als team een heel goede wedstrijd gespeeld tegen een team met ex-eerste divisiespeelsters dat veel te laag staat op de ranglijst. We hebben niet alleen gewonnen, maar ook mentaal een goede stap gemaakt nu wij voor het eerst op een veilige plek staan. Kleine kanttekening was dat we na een heel goede eerste set in de tweede set onherkenbaar waren. Dat leek zich bij een 1-7 achterstand te herhalen in de vierde set, maar zij knokten zich puntje voor puntje terug tot 19-18, waarna we het in een sterke, maar rommelige slotfase goed hebben uitgespeeld.' Rachelle de Vos is terug na een langdurige blessure.

Spivo: Maaike Mars, Katja Milisav (Lisa Verbeek), Lyllou de Koning, Daisy Stolk, Romilda Jellema (Sabine van der Kuil), Alicia Mijnans, Carmel Damen (libero).

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant