Afbeelding
Foto: PR

Nominatie voor Theater de Stoep

Actueel 229 keer gelezen

Spijkenisse - Theater de Stoep is genomineerd voor de VVTP Theater van het jaar prijs 2017

Sinds 2010 reikt de VVTP de Theater van het Jaarprijs uit. Binnen de organisaties van de VVTP-leden zijn verschillende afdelingen betrokken geweest bij het nomineren van de theaters: van artiesten tot marketeers en van technici tot productieleiders en kantoorpersoneel. De leden hebben alle theaters in Nederland beoordeeld aan de hand van verschillende criteria op het gebied van communicatie, techniek, uitstraling en gastvrijheid van het theater, ondernemerschap en de kwaliteit van samenwerking tussen theater en producent.

In de categorie grote theaters zijn de volgende theaters genomineerd: Flint (Amersfoort), Theater De Meervaart (Amsterdam), Amphion (Doetinchem), Parktheater (Eindhoven), Goudse Schouwburg (Gouda), Nieuwe Luxor (Rotterdam), Theater De Stoep (Spijkenisse) .

In de categorie kleine theaters zijn genomineerd: Theater De Speeldoos (Baarn), Diligentia (Den Haag), Singer Theater (Laren) en Westlandtheater De Naald (Naaldwijk).

De prijs wordt uitgereikt tijdens de jaarlijkse VVTP Theaterbeurs die op 29 januari 2018 plaatsvindt in Theater de Meervaart in Amsterdam. De winnaar neemt een speciaal vervaardigde stoel, ontworpen door Carla Janssen Höfelt, in ontvangst en houdt deze stoel een jaar bij zich. De stoel staat nu nog Schouwburg Amphion (Doetinchem) en in Westlandtheater De Naald (Naaldwijk), de winnaars van 2016.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant