SC Botlek voor paar minuten terug naar 's-Gravendeel

Sport 556 keer gelezen

's-Gravendeel – SC Botlek en 's-Gravendeel haalden zaterdag om nog onduidelijke reden het einde van het duel niet. Bij een 1-0 voorsprong voor de ploeg uit de Hoeksche Waard werd er drie minuten voor het einde ineens afgefloten.

'Het waarom van het staken is zowel voor ons als voor 's-Gravendeel onduidelijk. Er is niets voorgevallen dat wij weten. Echter het was al erg onzeker of we wel zouden beginnen aan het duel, allemaal gedoe, maar waarom we nu eerder stopten weet ik echt niet', liet coach Arjan Vuik van de Spijkenissers weten. 's-Gravendeel laat weten dat de scheidsrechter zich bedreigd voelde.

Bovenliggende partij
Ondanks de achterstand vond coach Vuik dat het zijn ploeg was die het spel dicteerde. 'We waren de bovenliggende partij. Voordat zij scoorden hadden we kansen en in de hele tweede helft zijn ze niet op onze helft geweest. Ze hadden een hele goede keeper en die heeft wat gered voor hen. We zien nu wel hoe het verder gaat', verklaarde Vuik, die komende week tegen GHVV'13 gaat afsluiten.