Met de kerstman, Lichtjesparade en kerstmuziek werd Maaswijk in de kerststemming gebracht.
Met de kerstman, Lichtjesparade en kerstmuziek werd Maaswijk in de kerststemming gebracht. Foto-OK.nl
video

Winterfair brengt Maaswijk in kerststemming

Actueel 595 keer gelezen

Spijkenisse – Winkelcentrum Maaswijk stond gisteren en vandaag geheel in het teken van de kerst. Tijdens de tweedaagse Winterfair viel er voor het winkelend publiek van alles te doen, beluisteren en beleven om alvast in de kerststemming te komen. Ook aan de kinderen was gedacht.

Vanaf vrijdagmiddag was het plein in het winkelcentrum gevuld met kramen waar allerlei winterse- en kerstspullen konden worden gekocht. 's Avonds was de traditionele Lichtjesparade door de wijk en het winkelcentrum, waarbij natuurlijk rendier Rudolph, Rico de pinguïn, ijsbeer Snowy en de kerstman met zijn arrenslee niet ontbraken. De Lichtjesparade werd afgesloten met een prachtige vuurwerkshow.

Vandaag ging de sfeervolle Winterfair verder, waarbij de in Dickens stijl geklede zangeressen van MusicAll Spijkenisse, zorgden voor prachtig gezongen bekende Christmas songs. Op een andere plek speelde de kerstband herkenbare kerstmuziek en op het podium waren er optredens van zanger Erik ter Heide. Kinderen konden in de passage hun gezichten met kerstmotiefjes laten schminken en konden ook gratis een kerststukje maken. Daarnaast was er voor alle bezoekers van het winkelcentrum gratis koffie, thee, chocolademelk en glühwein om lekker warm te worden. De Winterfair in winkelcentrum Maaswijk werd voor de 11e keer georganiseerd.

Roel van Deursen maakte onderstaande impressie:

Kijk voor meer lokaal nieuws, evenementen en sportberichten uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant