Zuidland laat twee punten liggen in Berkel

Sport 304 keer gelezen

Berkel & Rodenrijs- Zuidland heeft met een 2-2 (2-1) gelijkspel tegen staartclub Berkel twee dure punten laten liggen inzake de subtop in de tweede klasse D.

'We zijn heel slecht aan de wedstrijd begonnen, stonden al na tien minuten spelen met 2-0 achter', hekelde trainer Aad Andriessen de instelling en beleving van zijn manschappen. 'En dat terwijl ik in de voorbespreking duidelijk ben geweest Berkel niet te willen onderschatten. Je zag het bij sommige spelers al in de warming-up. Tegen Hellevoetsluis speelde iedereen met power. Juist tegen dit soort matige tegenstanders moet je scherp zijn. Zuidland tapte in de tweede helft uit een heel ander vaatje. Nadat Ayrton Verlaan vlak voor rust tegen scoorde (2-1) en de goed spelende Timo de Bel na een uur spelen uit een voorzet van Quinten Cheuk a Lam de gelijkmaker binnenkopte, verzuimde het door te drukken. 'We hadden nog een halfuur, maar waren niet bij machte om de 2-3 binnen te prikken. We hebben hier gewoon twee punten verloren.' Robert Michilsen moest met een hamstringblessure het veld ruimen.