SCO '63 zette de opmars in de vierde klasse door middels een 6-0 overwinning tegen SV Simonshaven.
SCO '63 zette de opmars in de vierde klasse door middels een 6-0 overwinning tegen SV Simonshaven. Foto: Peter de Jong

SCO ’63 zet opmars tegen Simonshaven voort

Sport 901 keer gelezen

Spijkenisse- SCO '63 heeft na de 0-7 zege tegen Poortugaal de opmars in de vierde klasse G op sportpark Oostbroek voortgezet met een klinkende 6-0 (3-0) overwinning tegen SV Simonshaven. De Spijkenissers zijn opgerukt naar de vierde plaats, terwijl de Simonshavenaren huizen op de twaalfde plaats.

Wesley Sturrus was met twee treffers en twee aangevers wederom de gevierde man bij SCO '63. 'We hebben terecht gewonnen, daar viel niets op af te dingen', was winnend trainer Peter Hoek duidelijk in zijn commentaar. 'We zijn bij 0-0 één keer goed weggekomen met een schot op de paal, daarna zijn we totaal niet meer in gevaar geweest. Willen we de aansluiting blijven houden, dan zullen we zaterdag aan de Oldegaarde vol aan de bak moeten tegen BZC/Zuiderpark. Dan hoop ik ook weer een aantal spelers terug te hebben.' Wesley Sturrus, Aren Rahil en Hami Demirturkoglu brachten de ruststand op 3-0, waarna Saban Yilderim, Leroy van Oosten (strafschop) en Wesley Sturrus de eindstand bepaalden op 6-0. 'Ik moest voor de wedstrijd weer flink improviseren om een elftal op de been te brengen', gaf trainer Richard van der Werf de moeizame periode aan waarin zijn door blessures uitgedunde selectie verkeert. 'Toch hebben we voetballend redelijk meegedaan, maar het balletje wilde niet de goede kant op vallen, mede omdat we voorin stootkracht missen. Bij 4-0 was het over.' SV Simonshaven speelt aanstaande zaterdag in en tegen Poortugaal.

SCO '63: Rick Groenendijk; Jasper Mulder, Raymond Berkman, Stefan Berkman, Desmond van Dorp (80. Mo Balaha); Aren Rahil, Tom Klaassen, Hami Demiturkoglu, Saban Yilderim (64. Mitchel van Meeteren); Wesley Sturrus, Leroy van Oosten.

SV Simonshaven: Theo Sooijs; Suwendley Eugenia, Koen de Vette, Mitchel de Vos, Carlo van der Linden; Melvin Copperath (46. Marcel Bouter), Bas Moree, Silvester Mirer; Nouradin, Kelvin Vermaat, Mohammed.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant