GHVV bleek na een uitstekende eerste helft in het tweede deel uiteindelijk een maatje te klein voor koploper NSVV. Foto: Peter de Jong

GHVV '13 na uitstekende eerste helft toch het haasje

Sport 592 keer gelezen

Heenvliet- GHVV '13 is er tegen NSVV niet in geslaagd om de koploper in de derde klasse D te verrassen. De formatie van John Stougje verloor met 0-5 (0-1) van de Numansdorpers.

'Het klinkt vreemd, maar de eerste helft tegen NSVV was het beste deel van het hele seizoen', doelde de trainer van promovendus GHVV '13 op het verrassend goede spel van zijn manschappen. 'Als we met 3-0 voor staan heeft NSVV niets te zeggen, maar de kansen (o.a. twee keer Robin de Ridder, DR) gingen er niet in.' De Heenvlieters kregen halverwege de eerste helft nog een domper te verwerken, toen doelman Erwin van Trigt een enkelblessure opliep. 'Dat was een echte tegenvaller, want we hadden geen wisselkeeper. Erwin heeft het nog wel geprobeerd, maar bij 0-3 kon hij niet meer en heb ik een veldspeler (A-junior Daan van Ingen, DR) in de goal moeten zetten. Ik heb de spelers tijdens de rust gecomplimenteerd met het goede en gedurfde spel. Ook in de tweede helft hebben we niet slecht gespeeld, maar we kregen in krap tien minuten drie doelpunten tegen en later nog een strafschop. Ik ben ook blij gezien te hebben dat de groep een tactische omschakeling aankan.'

GHVV '13: Erwin van Trigt (66. Daan van Ingen); Roman Pardon, Nick Buijs, Sander de Bloeme, Jordi Breestraat (Evert Jan Schoenmakers); Danny Poldervaart, Jeroen de Wit, Jelle Wolters; Stefan Kerkhof, Robin de Ridder (68. Berry de Ridder), Randy de Macker.