Afbeelding
Foto: PR

Volleybalsters Spivo pikken op karakter puntje van VCN

Sport 634 keer gelezen

Capelle aan den IJssel- De volleybalsters van Spivo hebben in de Oostgaarde in Capelle aan den IJssel met 3-1 (25-17, 25-20, 25-20, 19-25) het onderspit moeten delven tegen VCN 3.

'Deze nederlaag kwam niet geheel onverwacht', stelde coach Lennart Mijnans. 'VCN kwam uit met ex-eredivisiespelers. We hebben niet slecht gespeeld, maar hebben wel een lesje gehad. Terwijl zij in de finale van de sets nauwelijks fouten maakten, bleken wij niet constant genoeg. We zijn als team wel keihard voor een goed resultaat blijven werken. Nadat we in de eerste set werden afgestraft, hebben we in de tweede en derde set goed meegedaan, maar maakten in de finale onnodige fouten. Dat het team snel leert, bewees het in de laatste set door deze bijna foutloos te winnen. Het is wel zaak dat we aanstaande zaterdag in een rechtstreeks duel tegen concurrent Volt er volle bak druk op zetten om deze te winnen.'

Spivo: Maaike Mars, Katja Milisav (Romilda Jellema), Vindarine Leito (Lyllou de Koning), Sabine van der Kuil (Daisy Stolk), Lisa Verbeek, Alicia Mijnans, Carmel Damen (libero).

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant