Hockeyers lopen punt mis in duel bij Kievitten

Sport 210 keer gelezen

Wassenaar – De mannen van HV Spijkenisse zijn zondag een punt misgelopen in het duel bij Kievitten. De hekkensluiter uit Spijkenisse verloor de wedstrijd met 3-2 (2-0).

Voor rust was het vooral de thuisploeg die grossierde in kansen en na de thee was het de ploeg uit Nissewaard die het betere spel had. Het was Vincent Buik die voor de twee treffers van HV Spijkenisse wist te zorgen.

Belonen ons niet
'Het is voor ons een echt teleurstellend resultaat. Van de zeventig minuten was er een uur lang toch wel het betere spel van onze kant. We belonen onszelf niet. Direct na rust kwamen we met 3-0 achter en toen ging het onze kant op. Na de 3-2 hebben we in het slot nog wel acht kansen gehad, die we er niet in kregen, dat is hartstikke zonde', verklaarde speler Mike Maters na afloop van de nederlaag. Zondag wacht Hisalis als tegenstander.