SC Botlek deed aardig mee in het duel met koploper Rijnmond Hoogvliet Sport, maar de ploeg verloor wel met 3-2.
SC Botlek deed aardig mee in het duel met koploper Rijnmond Hoogvliet Sport, maar de ploeg verloor wel met 3-2. Foto: Aad van der Voorn

SC Botlek ten onder in duel bij Rijnmond Hoogvliet Sport

Sport 770 keer gelezen

Hoogvliet – Rijnmond Hoogvliet Sport is er weer in geslaagd om SC Botlek de punten af te snoepen, zoals de buurman uit Hoogvliet dat de afgelopen jaren al vaker heeft gedaan. Zaterdag verloor de formatie van Arjan Vuik met 3-2 (2-1).

Het waren de Spijkenissers die de score na acht minuten openden via Charlo Hassel. Vervolgens was het Marvin Bosch die de gelijkmaker vanaf elf meter binnen trapte. Nog voor de thee was het Justin Snijders die Rijnmond op 2-1 bracht. Na de thee was Michiel van Mourik met de gelijkmaker, maar De Mello bepaalde de eindstand op 3-2.

Meer ingezeten
Na afloop was coach Vuik niet tevreden over de nederlaag. 'Er had voor ons veel meer ingezeten. We hadden minimaal een gelijkspel verdiend. We hadden goede kansen. Dan werd er een treffer die ons inziens over de lijn was die niet werd geteld. Dat zit dan ook niet mee. Ik vind het dood zonde', meende Vuik.

Stand
Door de nederlaag van SC Botlek staat de ploeg nu op de tiende plaats na zeven duels met slechts zes punten. Zaterdag is de ploeg vrij, daarna wacht NBSVV als tegenstander.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant