GHVV'13 blijft met lege handen tegen 's-Gravendeel

Sport 371 keer gelezen

Heenvliet – GHVV'13 is er zaterdag niet in geslaagd om de punten in eigen huis te houden. De ploeg verloor met 0-1 (0-1) van de formatie uit de Hoeksche Waard.

Vooral voor rust waren het de gasten die prima speelden. Na rust was het GHVV'13 die de kansen had, maar het doel van de gasten uit 's-Gravendeel niet wist te vinden.

'Ik vind 's-Gravendeel een goede ploeg. Na rust ging dat anders. De tweede helft heb ik wat omzettingen gedaan. Toen hebben wij prima gespeeld. We scoren dan toch niet het doelpunt wat we verdienen. Een gelijkspel had echt op zijn plaats geweest. We hadden recht op een punt. Ze zijn er in de tweede helft niet meer aan te pas gekomen. We belonen onszelf dan ook niet', is de visie van trainer John Stougje. De ploeg uit Heenvliet/Geervliet staat op dit moment op de achtste plaats in het debuutjaar dat men in de derde klasse speelt. Zaterdag is de ploeg vrij, omdat er een inhaalweekend is gepland door de KNVB. Daarna volgt het treffen met VV Pernis, die ploeg staat onder GHVV'13.