SCO'63 moet de punten weer delen met WCR

Sport 244 keer gelezen

Spijkenisse – SCO'63 wacht nog altijd op de eerste overwinning van de competitie. Na het gelijke spel van vorige week, kon zaterdag in het duel met WCR uit Rhoon ook niet de volle winst worden behaald. De ploeg van Peter Hoek speelde met 2-2 (2-1) gelijk tegen het team van oud-SCO-trainer Ronald van der Zalm.

Het was Patrick van Dorp die de score voor SCO'63 opende. Later in de eerste helft werd die voorsprong verdubbeld door Wesley Sturrus. Een vrije trap maakte voor rust nog de aansluitingstreffer van WCR, dat na rust de gelijkmaker scoorde.

Twee gezichten
'Voor rust waren wij diegene met de kansen en die het spel overheersten. We kregen bij 0-0 kansen voor open doel. Na rust zijn we eigenlijk niet meer in beeld geweest en mogen we blij zijn dat het slechts 2-2 bleef', meent Peter Hoek. Tegenvaller is ook het uitvallen van Patrick van Dorp, die ongelukkig terecht kwam en mogelijk een aantal weken is uitgeschakeld. Zaterdag is Abbenbroek de tegenstander van SCO'63.