Een extra steuntje in de rug voor VVG.
Een extra steuntje in de rug voor VVG. Foto: ONS

Steuntje in de rug voor Volleybal Verenging Geervliet

Politiek 327 keer gelezen

Geervliet - De jeugdige volleyballers van Vollybal Verenging Geervliet (VVG) hebben een financieel steuntje in de rug gekregen van de fractie van ONS Nissewaard. Bianca Verwijs en Georgo Muller overhandigden namens de partij een cheque ter waarde van € 250,00.

VVG is een kleine Geervlietse volleybalvereniging dat nu louter uit jeugdleden bestaat. De senioren spelen nu onder de naam VVG Hollemare, maar de jeugdafdeling is nog 100 procent Geervliets en werkt de trainingen en thuiswedstrijden af in De Haveling. Door de splitsing is de vereniging nog klein, zo'n dertig jeugdleden, maar groei is het streven. Zeker ook voor de enthousiaste bestuursleden die de handdoek vorig jaar hebben opgepakt om het jeugdvolleybal in Geervliet te houden.

'ONS heeft een groot hart voor het sport- en verengingsleven in de gemeente. Een kleine bijdrage van onze kant kan sommige verenigingen net dat extra zetje geven'. VVG hoopt nog meer sponsoren aan te trekken, want zaken als zaalhuur hakt er bij de vereniging financieel behoorlijk in.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant