Met een druk op de knop werden de ballonnen losgelaten. Foto: Foto-OK.nl
Met een druk op de knop werden de ballonnen losgelaten. Foto: Foto-OK.nl Foto: Foto-OK.nl
video

Ondernemers Sterrenhof zo trots als een pauw

Actueel 897 keer gelezen

Spijkenisse - Ondernemers en klanten van winkelcentrum Sterrenhof hebben een paar jaar geduld moeten hebben, maar het resultaat is er naar. Er staat nu een eigentijds centrum dat er mag zijn.

Wethouder De Graad die zelf ook regelmatig de boodschappen op Sterrenhof doet, noemde het resultaat zelfs een verademing met wat het vroeger was. 'Het is prachtig mooi geworden', liet hij zaterdag bij de officiële opening weten. Hij prees het geduld en de inzet van de ondernemers. 'De gemeente zal de komende jaren samen met de corporaties de flatstrook herstructureren en ik verwacht dat dat ook zal bijdragen aan de koopkracht van de wijk. Daar zullen de ondernemers vast voordeel aan hebben.'

Kort geleden opende meesterbakker Voskamp de nieuwe winkel op het Sterrenhof en daarmee waren de bouwwerkzaamheden ten einde. Na sluitingstijd van de winkels wordt het winkelcentrum aan beide zijden afgesloten en zowel aan de buitenzijde als op het plein hangen camera's om de veiligheid te waarborgen. Vrijwel iedere zondag zijn de (meeste) winkels open zodat u alle tijd heeft om uw inkopen te doen.

Als dank aan de klanten die ondanks alle werkzaamheden de ondernemers trouw zijn gebleven, waren er naast muziek van Shantykoor Overstag pizzapunten, oliebollen en appels. De kinderen konden genieten van popcorn en suikerspin. En wie zin had om een kijkje te nemen in de wijk, reed er ook een treintje.Voor de winkelmedewerkers was er taart, uiteraard gebakken door Voskamp. Wethouder De Graad sneed deze taart aan samen met Simon Lodder, de voorzitter van de winkeliersvereniging.

De eerstvolgende activiteit is de kidsdag, op woensdag 4 oktober vanaf 14.00 uur.

Roel van Deursen maakte de volgende impressie op Winkelcentrum Sterrenhof:

Kijk voor meer lokaal nieuws, evenementen en sportberichten uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant