Afbeelding
Foto: politie.nl

Wie heeft meer informatie over dood van Stefaan Bogaerts?

Politie 669 keer gelezen

Spijkenisse - De 55-jarige Stefaan Bogaerts uit het Belgische Brasschaat kwam donderdagavond 21 september om het leven in Spijkenisse. De politie gaat uit van een liquidatie. Een groot team van rechercheurs onderzoekt sinds vrijdag het schietincident en heeft een aantal specifieke vragen aan getuigen.

Het slachtoffer werd even voor half tien in zijn auto, een Volkswagen Jetta met kenteken 1-BLE-659, op de Lisstraat om het leven gebracht. Wat hij daar deed en waarom hij juist het doelwit was, is nog niet duidelijk. Wel weet het team dat er na de schietpartij een donkere auto is weggereden, vermoedelijk in de richting van de Winston Churchilllaan in Spijkenisse. Omwonenden spraken van een BMW. 

Korte tijd later werd een donkere BMW M5 Touring uitgebrand teruggevonden op de Achterzeedijk in Barendrecht, in de omgeving van het pannenkoekhuis De Oude Maas. Het team heeft het sterke vermoeden dat het hier om dezelfde auto gaat. De BMW werd bijna een jaar geleden gestolen in Amsterdam en was voorzien van valse kentekenplaten met het nummer 29-PZN-2.

Informatie
Het onderzoeksteam wil graag weten of mensen de BMW M5 donderdagavond 21 september in Spijkenisse hebben gezien. Waar stond hij voor de schietpartij? Of reed hij rond? En wie heeft gezien dat de auto in Barendrecht is neergezet en in brand is gestoken?

Alle informatie rondom dit voertuig óf andere voertuigen en verdachte omstandigheden, zowel in Spijkenisse als op de parkeerplaats in Barendrecht, is welkom. Dat geldt ook voor andere informatie over de achtergronden van het schietincident. Neem contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Ook het Team Criminele Inlichtingen is voor deze zaak te bereiken. Bel 079-3458 999 om uw informatie door te geven.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant