Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Groot onderzoek naar dodelijke schietpartij

Politie 677 keer gelezen

Spijkenisse - Vandaag is een grootschalig recherche team gestart met het onderzoek naar een dodelijk schietincident op de Lisstraat in Spijkenisse. Daarbij kwam gisteravond een 55-jarige man uit het Belgische Brasschaat om het leven.

Even voor half tien belde een buurtbewoner de politiemeldkamer omdat hij schoten had gehoord. De politie trof op de Lisstraat een Belgisch voertuig aan met daarin een slachtoffer. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Het slachtoffer bleek een 55-jarige man uit Brasschaat te zijn. Wat de man daar deed en waarom hij om het leven is gebracht, is nog niet duidelijk. Wel wisten getuigen te vertellen dat de schutter na het schietincident is gevlucht met een auto. Ondanks de snelle politie inzet, werd de auto niet meer in de omgeving gevonden. Wel kwam korte tijd later de melding dat er in Barendrecht een auto in brand stond. Of er een verband is met het schietincident in Spijkenisse wordt nu onderzocht.

Getuigen gezocht
Een schietincident in een woonwijk wordt hoog opgenomen. Daarom heeft de politie een team van zo'n 20 rechercheurs op de zaak gezet. Het team heeft nog heel veel vragen. Weet u iets over het schietincident en de achtergronden? Geef uw informatie door via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant