Blije gezichten na de uitreiking van de certificaten.
Blije gezichten na de uitreiking van de certificaten. Foto: Scala

De Union Flag wappert voor Cambridge geslaagden

Actueel 205 keer gelezen

Spijkenisse - Maandagavond 18 september was het feest op Scala! Aan ruim 100 vwo-leerlingen werden het prestigieuze First Certificate for English (FCE) en diverse Anglia-certificaten uitgereikt.

De aula was versierd met Britse vlaggen en er hing een vrolijk gekleurde banner met "Congratulations to all FCE and Anglia candidates". De heer Oliver, hoofd van de vakgroep Engels, droeg voor deze speciale gelegenheid zijn gilet met de Union Flag erop.

Versterkt Engels
Vijf jaar geleden is het Cambridgeprogramma geïntroduceerd op Scala. Alle vwo-leerlingen nemen vanaf klas 1 deel aan dit programma voor Versterkt Engels, waarbij zij worden voorbereid op het Cambridge FCE-examen in leerjaar drie.

Nog één examen te gaan
Tijdens een studiereis naar Cambridge in juni van dit jaar legden de leerlingen het FCE- examen af in één van de gebouwen van de Universiteit van Cambridge, Sidgwick College en met een geweldig resultaat. Scala feliciteert de geslaagden en wenst hen veel succes bij de voorbereidingen op het Cambridge-examen CAE/CPE dat zij gaan afleggen in leerjaar zes.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant