Afbeelding

SCO '63 door Stellendam uitgeschakeld voor beker

Sport 285 keer gelezen

Stellendam- SCO '63 is na de 3-0 nederlaag tegen MVV '27, het 2-2 gelijkspel tegen Rozenburg en de 5-3 (3-1) nederlaag afgelopen zaterdag in het garnalendorp tegen Stellendam uitgeschakeld voor de districtsbeker.

'We hebben op een uitstekend bespeelbaar veld op inzet en mentaliteit het potje verloren van Stellendam', stelde trainer Peter Hoek. 'Het was een slechte generale voor de eerste competitiewedstrijd uit tegen Spartaan '20. Dus zullen we meteen aan de bak moeten. Ik ben klaar voor de competitie, heb het elftal al in mijn hoofd zitten. Ik hoop dat mijn spelers nu ook wakker zijn, want ik was totaal niet tevreden.' Jeroen van der Horst (3-1) en Wesley Sturrus (4-2 en 5-3) scoorden voor de Spijkenissers. Het duel aan de Oldegaarde begint om 15.30 uur.

SCO '63: Dennis Bredius; Arin Rahil, Patrick van Dorp, Robin Bredius, Desmond van Dorp (46. Stefan Berkman); Satish Bhugwansingh (75. Sven Hansen), Jeroen van der Horst (46. Raymond Berkman), Hami Demirturkoglu, Cerezo Pattiapon; Wesley Sturrus, Tom Klaassen.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant