SCO '63 erkent meerdere in derdeklasser MVV '27

Sport 257 keer gelezen

Maasland- SCO '63 heeft de eerste poulewedstrijd om de districtsbeker tegen MVV '27 met 3-0 (0-0) verloren.

De club uit Midden-Delfland was op het fraaie sportcomplex in Maasland vooral in de tweede helft de bovenliggende partij. Doch, de Spijkenissers kregen in de eerste helft eveneens goede kansen om de score te openen, maar Tom Klaassen had zijn vizier in goede positie niet op scherp afgericht. De aanvaller had evenwel pech toen een glaszuiver doelpunt vanwege vermeend buitenspel ten onrechte werd afgekeurd. 'Bij 0-1 zou de wedstrijd een heel ander aanzien hebben gekregen', meende Peter Hoek. De trainer van de zaterdagvierdeklasser zag de thuisclub, die uitkomt in de derde klasse, in de tweede helft over zijn ploeg heen denderen. 'MVV heeft een heel goede ploeg en dat was in de tweede helft ook duidelijk te zien. Tien minuten voor tijd wilden we nog wel wat forceren, kregen toen ook kansen, maar Wesley Sturrus en Tom Klaassen waren niet gelukkig in de afwerking.' SCO '63 gaat aanstaande zaterdag op bezoek op Sportpark West voor de bekerontmoeting tegen derdeklasser Rozenburg.