Spijkenisse en Scheveningen delen opnieuw de punten

Sport 232 keer gelezen

Den Haag – Spijkenisse heeft ook in de tweede competitiewedstrijd van het seizoen in de derde divisie geen volle winst kunnen pakken. Op sportpark Houtrust in Den Haag werd het tegen Scheveningen 1-1 (1-1).

Spijkenisse had zich anderhalve week na de uitschakeling door Scheveningen in de beker, op strafschoppen, kunnen revancheren, maar na een klein kwartier bracht Schwiebbe de Hagenaars op voorsprong. Vervolgens werd tien minuten voor rust Goncalves gevloerd en mocht Micheal van Dommelen vanaf elf meter de gelijkmaker binnen trappen. Daar bleef het ook bij.

Na afloop van het duel moest trainer Peter Wubben toegeven dat er wellicht meer in had gezeten, maar het had ook anders kunnen aflopen. 'We hadden de kansen op meer treffers, maar ik moet ook heel eerlijk zijn dat het mis had kunnen gaan. Je kunt dan leven met dit punt. Die punten boeien me niet. Ik wil mooi en aantrekkelijk voetbal laten zien en dat is gelukt', meent Wubben die nu samen Spakenburg en Jong Groningen op de elfde plaats staat. Zaterdag is Jong Volendam te gast.