Danny Poldervaart in actie voor GHVV '13, dat in het bekertreffen met Flakkee niet verder kwam dan een 3-3 gelijkspel. Foto: Peter de Jong

GHVV '13 laat nakende zege uit handen glippen

Sport 396 keer gelezen

Heenvliet- GHVV '13 is in de eerste poulewedstrijd om de districtsbeker niet verder gekomen dan een 3-3 (3-2) gelijkspel tegen vierdeklasser Flakkee. Robin de Ridder maakte na zijn avonturen bij onder meer OHVV en laatst Hellevoetsluis bij zijn oude club met een puntgave hattrick een uitstekende rentree.

'We hebben in de eerste helft prima gespeeld', verklaarde John Stougje. 'Maar we gaven door een fout, een strafschop en een eigen goal de voorsprong telkens weg. Daarnaast hebben we ook een aantal kansen de score op te voeren laten liggen. We hadden driekwart van de tweede helft het balbezit, maar daar hebben we te weinig mee gedaan. Na de 3-3 hadden we niet meer de kracht om te gaan voor de 4-3.' De laatste gelijkmaker had een koddig karakter, toen Michael van der Velde vanaf de middenlijn terugspeelde op doelman Erwin van Trigt, die de bal ver buiten de zestien staande over zich heen in het doel zag verdwijnen. De trainer van GHVV '13 is tot nu toe tevreden over het verloop van de voorbereiding. We hebben een goede selectie van achttien spelers, die gelijkwaardig zijn aan elkaar. Ik heb de spelers gezegd dat zij zich zelf kunnen selecteren door voor hun plekkie te knokken. Dat moet ook wel als je in deze zware derde klasse goed voor de dag wilt komen.' GHVV '13 bekert aanstaande zaterdag verder tegen Abbenbroek op het sportpark aan de Gemeenlandsedijk.