Afbeelding
Foto: stock

Softballers door nederlaag naar de ESF Cup

Sport 171 keer gelezen

Amersfoort – De softballers van HSV Spikes hebben woensdag ook hun laatste duel om de Europese Supercup verloren. De ploeg van Arjan Baanen verloor van het Tjechse Zraloci Ledenice met 3-10. Daarmee eindigde HSV Spikes als laatste in poule C.

Toch zit het Europese avontuur er nog niet op. Samen met de overige nummers vier en vijf uit de drie andere poules mag de ploeg gaan strijden om de Uefa Cup van het softbal, de ESF Cup. De ploeg uit Spijkenisse hoopt daar hogere ogen te gooien dan de afgelopen dagen in de supercup.

Te hoog gegrepen
'We wisten dat de Supercup best erg lastig zou worden. Het zijn echt hele sterke Europese tegenstanders. De laatste wedstrijden zijn we wel gegroeid. We hebben de wedstrijden gebruikt om ons voor te bereiden op de komende wedstrijden in de ESF Cup. Winst had leuk geweest maar was geen must. Ons doel is om de komende dagen echt een medaille te kunnen pakken', laat Arjan Baanen vanuit de Utrechtse stad.

Vervolg
In het toernooi om de ESF Cup, die tot en met zaterdag wordt afgewerkt bij Quick in Amersfoort, mag er een keer verloren worden, maar een tweede nederlaag is voor de ploegen fataal. Morgen (Donderdag) is er om 09.00 uur het duel met het Deense Amager Vikings. Bij winst komt de ploeg in de middag opnieuw in actie. Verlies betekent dat de volgende ronde pas op de vroege vrijdagmorgen gepland staat.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant