Spijkenisse nipt onderuit bij Excelsior Maassluis

Sport 270 keer gelezen

Maassluis – Spijkenisse heeft ook het tweede duel tegen een club uit de tweede divisie niet weten te winnen. De kersverse derde divisionist uit Nissewaard verloor haar duel bij Excelsior Maassluis met 2-1 (1-1).

Voor de thee kreeg de thuisploeg een strafschop, maar doelman Dyron Bijl pakte de bal. Toch kon hij niet voorkomen dat Redeker de bal niet veel later in het doel schopte. Spijkenisse kon blijven aanzetten en zeven minuten voor rust was het Stefano Goncalves die voor de 1-1 zorgde.
Wissels
Na rust wisselden beide ploegen op diverse posities en werd duidelijk dat Spijkenisse het spel niet kon voortzetten. Na een goed uur was het Lake, die ooit voor Spijkenisse uitkwam, die voor de eindstand van 2-1 zorgde. Spijkenisse kreeg nog diverse kansen, maar scoorde daar niet uit. In de voorbereiding naar het nieuwe seizoen wachten nog hoofdklasser 's-Gravenzande en Xerxes (zo). Vervolgens speelt men de laatste voorronde van de KNVB Beker tegen de winnaar van het duel Scheveningen – Groene Ster dat op 19 augustus wordt gespeeld.