Afbeelding

Spijkenisse onderuit bij 2e divisionist IJsselmeervogels

Sport 175 keer gelezen

Spakenburg – Op 23 augustus moet het team er staan voor de bekerwedstrijd die toegang moet geven voor de landelijke beker. Zaterdag was de eerste oefenwedstrijd voor VV Spijkenisse bij IJsselmeervogels dat een klasse hoger speelt, in de tweede divisie. De ploeg van Peter Wubben verloor het duel met 7-3 (3-2).

Voor rust opende Marvin van de Pluijm de score, maar Meraki zorgde voor de gelijkmaker. Na een kwartier bracht Eric Polet de 1-2 op het bord, maar nog voor het half uur gespeeld was stond het 3-2.

Na rust uitgebouwd
Na de thee bouwde 'de Rooien, zoals IJsselmeervogels bij het publiek heet, de stand verder uit tot 5-2 en twaalf minuten voor tijd deed Rephendry Amsterdam iets terug voor Spijkenisse. In het restant wist IJsselmeervogels het doel van Dyron Bijl nog twee keer te vinden. De komende weken speelt Spijkenisse nog tegen Excelcior Maasluis en 's-Gravenzande. Voor half augustus zoekt men nog een tegenstander na het afmelden van Kozakken Boys. De competitie start op 26 augustus voor Spijkenisse tegen Jong FC Groningen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant