Aanstaande woensdagmiddag wordt er voorgelezen in De Boekenberg.
Aanstaande woensdagmiddag wordt er voorgelezen in De Boekenberg. Foto: stock

Vier je vakantie in de Boekenberg!

Actueel 223 keer gelezen

Spijkenisse - Vervelen tijdens de vakantie? Niet met de zomeractiviteiten in Bibliotheek de Boekenberg. Van een leuke voorleesmiddag met de gruffalo tot aan een wekelijkse film in de VakantieBios. Er is iedere week wel iets te doen!

Voorlezen met de gruffalo (3-7 jaar)
Een gruffalo? Wat is dat voor een dier? Vos, uil en slang hebben nog nooit van hem gehoord. Alleen muis weet precies hoe hij eruit ziet. Kinderen kunnen op woensdag 26 juli om 13.00 en 14.15 uur ontdekken wat voor bijzonder dier dit is tijdens de gratis voorleesmiddag in Bibliotheek de Boekenberg. Na het luisteren is ook de mogelijkheid om met de gruffalo op de foto te gaan. Vergeet dus niet om een eigen camera mee te nemen. Aanmelden is niet nodig, gratis.

VakantieBios: Sing (6+)
Tijdens de vakantie draait er iedere woensdag een jeugdfilm in de bibliotheek. Op woensdag 26 juli (14.00-15.45 uur) kunnen kinderen van 6 jaar en ouder kijken naar de film Sing. Buster Moon is een enthousiaste koala die de eigenaar is van een slecht draaiend theater. Om zijn schulden af te lossen en de lege zalen te vullen, besluit hij om een grote zangwedstrijd te organiseren. Buster weet nog net 1000 dollar bijeen te schrapen als prijzengeld voor de wedstrijd. Door een fout van zijn assistent, een oude hagedis, staat echter op de flyers dat er 100.000 dollar te winnen is. Meteen is de hele dierenwereld in rep en roer. De film is Nederlands gesproken. Entree € 3,00. Entreekaarten zijn verkrijgbaar bij de klantenservice in de bibliotheek of via www.deboekenberg.nl, tenzij anders vermeld.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant