Het voormalige GGD pand huisvest binnenkort een afdeling van de VRR. Vluchtelingenwerk moest derhalve een ander onderkomen zoeken.
Het voormalige GGD pand huisvest binnenkort een afdeling van de VRR. Vluchtelingenwerk moest derhalve een ander onderkomen zoeken. Foto: stock

Nieuw onderkomen Vluchtelingenwerk

Actueel 301 keer gelezen

Spijkenisse - Vandaag is de locatie Nissewaard van Vluchtenlingenwerk Nederland officieel in gebruik genomen. De officiële opening werd verricht door wethouder Dirk van der Schaaf. De locatie bevindt zich aan het Goudenregenplein 1, in de Marckenburgh.

Alle belangstellenden werden van harte welkom geheten door Mascha van Lith, regio-manager  Vluchtenlingenwerk Zuidwest Nederland. Zij blikte in haar speech kort terug op het vele werk dat is verricht rondom deze verhuizing. 'Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad en we hebben een spannende tijd achter de rug. Het was dan ook niet eenvoudig om tot een keus te komen. Uiteindelijk is het gelukt en daar zijn we dankbaar voor. Heel veel dank aan alle mensen die hieraan hebben meegewerkt.'

Hierna kreeg wethouder Dirk van de Schaaf het woord. 'Jullie hebben als organisatie slechts kort vanuit het oude GGD gebouw gewerkt en werden genoodzaakt om te verhuizen. We hebben samen heel wat panden bekeken en de uiteindelijke keuze viel op dit gebouw. In het bijzonder wil ik de vrijwilligers een grote pluim geven voor hun inzet. Het ziet er mooi uit.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant