Afbeelding
Foto: stock

Softballers HSV Spikes starten slecht aan kampioensronde

Sport 110 keer gelezen

Amersfoort – De softballers van HSV Spikes zijn vrijdag slecht gestart aan de kampioensronde, waarin zal moeten worden gestreden om de twee bovenste plaatsen, die recht geven op de Holland series. Bij landskampioen Quick ging de ploeg van Arjan Baanen met 7-1 onderuit.

Door gebrek aan bondsscheidsrechters en het afbellen van de door de club aangestelde man, werd het duel geleid door een speler van de Amersfoortse ploeg. Door arbitrale dwalingen kon alleen in de derde inning een vuist worden gemaakt door de ploeg uit Spijkenisse.

'Wederom een wedstrijd om snel te vergeten, al lag het dit keer niet geheel aan onszelf. Met een andere arbiter hadden we ook niet gewonnen, maar ik krijg wel een rare smaak in de mond als ook het publiek van de thuisclub naar me toe komt om te zeggen dat de arbiter teveel ballen miste. Dat gebeurt steeds hier in Amersfoort. De uitslag is dus erg geflatteerd', meent speler-coach Arjan Baanen. Beste slagman werd Arthur Paula 0,667 (3 uit 5). Vrijdag speelt de ploeg bij Alcmaria Vixtrix.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant