De klanten waarderen de kibbeling van de fa. Vlot.
De klanten waarderen de kibbeling van de fa. Vlot.

Op een na beste kibbeling van Zuid-Holland komt uit Spijkenisse

Algemeen 4.849 keer gelezen

Spijkenisse - De Vereniging Nederlandse Visspecialisten heeft dit jaar voor het eerst de Kibbelingcup georganiseerd, om er achter te komen wie de beste kibbeling van Nederland bakt.

Per provincie werden de eerste drie visspecialisten bepaald aan de hand van het aantal stemmen dat uitgebracht was door klanten en beoordeling van prijs-kwaliteit, smaak en bite. De beoordeling gaf uiteindelijk de doorslag.De provinciewinnaars worden beoordeeld door een vakjury en in september wordt de landelijke winnaar bekend gemaakt.

Fa. Vlot-Van der Starre, met een verkoopwagen op winkelcentrum Akkerhof, heeft bij deze wedstrijd de tweede prijs in de wacht gesleept. 'We kregen een 9,41', vertelt Yvonne Vlot. 'Net iets minder dan de winnaar uit Alphen a.d. Rijn, die 9,42 kreeg, maar ik ben trots op het resultaat.' Voor Yvonne, man Jan en zoon Laurens is dit een stukje waardering van de klant en daar doe je het voor. 'We staan hier sinds 2011 en hebben veel vaste klanten die zichtbaar genieten van onze liefde voor het vak.' Wat over de toonbank gaat, moet goed zijn, aldus de familie Vlot en daarom wordt de vis gebakken waar u bij staat.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant