Afbeelding
Foto: PR

Avond fietsvierdaagse Toerclub Voorne-Putten

Algemeen 589 keer gelezen

Spijkenisse- De toerclub Voorne-Putten (TCVP) is de toerfietsclub van Spijkenisse. De vereniging heeft zo'n 240 leden, en naast het eigen toerprogramma, organiseert de TCVP mede de start2bike cursus, de Tour Zuid Hollandse Eilanden en de avond fietsvierdaagse. De vereniging is in 1977 opgericht wat betekent dat de club dit jaar het 40-jarig jubileum mag vieren en dus ook de 40-ste avond fietsvierdaagse organiseert.

De organisatie probeert ieder jaar verrassende stempelposten te kiezen en vernieuwende routes te maken. Dit jaar de TCVP zelfs dorpjes aan, welke de afgelopen 40 jaar nog niet zijn aangedaan. Vanwege het 40-jarig jubileum is dit jaar de AF4D anders dan voorgaande jaren. Speciaal voor kinderen is er een korte afstand van 8 kilometer in het leven geroepen en kunnen zij meedoen aan een fiets versierwedstrijd. Er zijn niet veel sporten welke gezamenlijk door ouderen en jongeren beoefend kunnen worden. Dus, pak allen de fiets voor de fietsvierdaagse vanaf maandag 26 tot en met donderdag 29 juni. Er kan worden ingeschreven voor een afstand van 8, 15, 25 of 35 km. De 8 km is speciaal in het leven geroepen voor de jeugd. Uiteraard mogen zij ook kiezen voor een andere afstand.

Op maandag 26 juni om 18.30 uur wordt bij het clubgebouw van Toerclub Voorne-Putten en wielerclub PRC Delta aan het Wielrenpad op het sportpark Oostbroek het startschot voor dit jaarlijks terugkerend evenement gelost. Vervolgens kan men iedere avond tussen 18.30 en 19.00 uur starten. De vierde dag is het vertrek vanaf het stadhuis in Spijkenisse richting de finish op een verrassende locatie.

Meer informatie is te vinden op www.tcvp.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant