Afbeelding
Foto: René Bakker

Glimmende bolides en fraaie oldtimers op Woonboulevard

Algemeen 292 keer gelezen

Spijkenisse – Vandaag werd op de Woonboulevard een autoshow georganiseerd. Tientallen glimmende bolides stonden uitnodigend uitgestald. Zowel nieuwe modellen als occasions en ook oldtimers konden op veel belangstelling rekenen van veelal mannelijke bewonderaars. Vooral  bij de sportmodellen en cabrio's ging menig mannenhart sneller kloppen.

Daarnaast kon worden geprofiteerd van mooie aanbiedingen in de woonwinkels en maakten klanten bij elke aankoop kans op een weekendje weg in een cabrio. Ook voor de kinderen was er genoeg te doen en het geheel werd omlijst met gezellige muziek en food & drinks. De autoshow werd georganiseerd in samenwerking met zes lokale autodealers. Orange Motors, Autobedrijf Kooy, Zeeuw Automotive, Van der Wulp Autobedrijven, VKV Groep en Blauwendaal/Louwman hadden een deel van hun showroomcollectie naar de zonnige woonboulevard verplaatst.

Voor bezoekers valt er het hele jaar door op de woonboulevard van alles te zien, beleven, winkelen en inspiratie op te doen. Er zijn maar liefst 400 gratis parkeerplaatsen en er vinden regelmatig activiteiten en live evenementen plaats. De woonboulevard is zeven dagen per week geopend. Openingstijden zijn te vinden op www.woonboulevardspijkenisse.nl 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant