Afbeelding
Foto: René Bakker
video

331e Paardenmarkt is begonnen

Algemeen 446 keer gelezen

Heenvliet - Traditiegetrouw werd er vanavond door de jeugd van Heenvliet bij het tolhek afgeteld tot nul. Bij nul gingen de poorten van het hek open en was de paardenmarkt officieel geopend.

Op de Markt verzamelden zich rond 19.00 uur al heel wat inwoners om getuige te zijn van de start van de 331e editie. Anderen liepen achter De Kleine Trompetter/Wilhelmina aan die een korte rondgang door het dorp maakte en achter de hekken wachtte tot het officiële startsein. Maar eerst nog een kort welkomstwoord van de voorzitter van de SPH en burgemeester Salet. Beiden verwezen naar het jubileumboek, dat dit weekend op de Markt verkrijgbaar is. De jeugd stond inmiddels te trappelen want de kermis trok.

Rond kwart voor 11 vanavond was er ook een grote vuurwerkshow, aangeboden door de kermisexploitanten. Tot 2.00 uur vannacht kan een ieder zich uitleven op de kermis en in de kleine feesttent.

Morgen zijn er vanaf 12.00 uur allerlei activiteiten, waaronder de kunstmarkt, oldtimer vrachtwagens en optredens van shantykoren.

Kijk voor het volledige programma op www.paardenmarkt-heenvliet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant