Afbeelding
Foto: stock

Honkballers afgedroogd in duel met Alphians

Sport 287 keer gelezen

Spijkenisse – De honkballers van HSV Spikes zullen de wedstrijd van zondag snel willen vergeten. Met nummer twee Alphians 2 op bezoek, kon de ploeg van Tom Koch geen potten breken en werd getrakteerd op een enorme nederlaag. Het werd 5-23.

Alleen in de eerste drie innings wist de ploeg uit Spijkenisse wat punten te scoren. Toen stond HSV Spikes al op ruime achterstand omdat de gasten uit Alpen aan den Rijn al direct in de eerste inning zeven man over de thuisplaat konden laten lopen. Na zeven innings was de wedstrijd over, omdat er vooral in de zesde inning negen keer werd gescoord door Alpians 2.

'Voor het eerst in al die weken ging het niet super aan onze kant. In het veld ging het allemaal wel prima, maar aan slag lieten we het wat liggen. Ze waren gewoon veel te sterk voor ons. Het was niet echt super. Dat kan altijd een keer gebeuren. We zijn nog aan het bouwen met ons team', meent coach Tom Koch na het duel. Beste slagman was Patrick de Groot met 1.000 (1 uit 1). Eerste pinksterdag is Wassenaar de tegenstander.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant