De mannen van HV Spijkenisse hebben zondag een nederlaag moeten incasseren tegen Dopie.
De mannen van HV Spijkenisse hebben zondag een nederlaag moeten incasseren tegen Dopie. Foto: Peter de Jong

Hockeyers bewijzen zich een slechte dienst met verlies

Sport 322 keer gelezen

Spijkenisse – De heren van HV Spijkenisse hebben zondag zichzelf een slechte dienst bewezen in de strijd tegen degradatie. De ploeg van Erik Beekman kon Dopie op de ranglijst passeren bij een overwinning, maar dat bleef uit. De ploeg verloor met 2-5 (1-1).

Aan het begin van de middag leek alles er nog anders uit te zien. Al heel vroeg in de wedstrijd opende Boris de Puij de score voor de Spijkenissers. Toch gingen beide ploegen op sportpark Groenewoud rusten met 1-1. Na de thee bouwden de gasten uit Noordwijk de score uit naar 1-5. Het was Vincent Buik die vervolgens de eindstand bepaalde op 2-5.

Goals niet terecht
Sommige treffers van Noordwijk werden door Beekman betwist. 'We komen snel op 1-0 maar ook heel snel weer gelijk. Dat was een discutabele goal en dat gold ook voor de 1-2. Dan help je de jongens toch in het zadel. Daarna maken wij fouten en speel je hen in de tang', meent Erik Beekman.

Play-outs ontlopen
Door een gelijkspel van Kievitten staan de ploegen gelijk, maar staat de ploeg nu elfde, een plek die over drie weken betekent dat ze play-outs moeten spelen. 'In de komende twee duels moeten we die ontlopen. We hebben daar best nog kansen voor. We willen echt niet naar de play-outs in een poule in Deventer', stelt Beekman.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant