Roy Palts probeert er één in te schieten voor HVOS in het door de Spijkenissers gewonnen duel met Roda '71.
Roy Palts probeert er één in te schieten voor HVOS in het door de Spijkenissers gewonnen duel met Roda '71. Foto: Peter de Jong

Ruime zege voor handballers HVOS tegen Roda '71

Sport 680 keer gelezen

De handballers van HVOS hebben het zondag prima gedaan in het duel met Roda '71. De ploeg van vertrekkend coach Rafaël Loch won de partij op sportpark Oostbroek met 27-13 (14-6) van de ploeg uit Rotterdam die op de tweede plaats staat.

Voor de ploeg uit Spijkenisse staat er nog weinig op het spel. Atomium dat op de laatste plaats staat is al klaar met de competitie en kon op doelsaldo dus niet meer voorbij de Spijkenissers die nu op de vierde plaats staan in tweede klasse B.

Moeite team op de been
De ruime zege had ook een reden. 'Roda heeft de laatste tijd wat moeite om een team op de been te krijgen. Dat is iets wat wij goed hebben uitgespeeld. Daardoor was het een minder team, maar dan is het bij ons nog geen zekerheid dat wij daar een goed resultaat tegen behalen. Het is mooi dat we het op deze wijze kunnen afsluiten. Het was een hele faire wedstrijd, waarin Daniël Schuil prima stond te keepen', meent Loch na afloop. Topscoorder aan de kant van HVOS werd Morris Keehnen die zes keer raak schoot. Donderdag 8 juni is het slotduel, dan is Roda '71 opnieuw de tegenstander.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant