Hockeyers geven zege in slotfase uit handen

Sport 200 keer gelezen

Krimpen – De heren van HV Spijkenisse hebben zondag het duel bij Krimpen niet kunnen winnen. Wel behaalde men in de strijd tegen degradatie uit de derde klasse een belangrijk punt bij de veel hoger staande tegenstander, het werd 3-3 (1-2).

Ondanks een achterstand was het Boris de Puij die voor rust belangrijk was voor de mannen uit Spijkenisse. Hij scoorde de gelijkmaker en kort voor rust wist hij de formatie van Erik Beekman op voorsprong te zetten. Na de thee leek er geen vuiltje aan de lucht, want Matthijs Schoon bracht HV Spijkenisse op 1-3. Echter twee foutjes in de verdediging in de laatste vijf minuten zorgden ervoor dat het alsnog 3-3 werd.

Voor gevochten
'Het was een prima prestatie van de mannen. Die hebben zich herpakt na de 1-1. We hebben hun storm overleeft en ervoor gevochten. Ik denk dat als wij van Dopie winnen het toch nog de goede kant zal opgaan voor lijfsbehoud', meent Erik Beekman die na dit seizoen vertrekt bij de hockeyers uit Spijkenisse.