Afbeelding

OHVV is na één jaar weer terug in de derde klasse

Sport 149 keer gelezen

Schiedam- OHVV is er niet in geslaagd om de tweede klasse met een tweede jaar te verlengen. De Oudenhoornaars verloren in een rechtstreeks duel, met als inzet een nacompetitieplaats voor handhaving, met 3-1 (0-0) van Excelsior '20.

'Er stond geen ploeg met een uitstraling in de tweede klasse te willen blijven', constateerde trainer Rafael Andrade de ondergang van zijn team. 'We kregen bij 2-1 (doelpunt van Dane Oost uit een strafschop, DR) de spirit om terug te knokken, maar dat was met tien man toen al te laat. Je zag bij 1-0 het geloof wegzakken en op het moment dat Slavisa (Milojevic, DR) er met een rode kaart en met een strafschop tegen vanaf moest, zakte de moed in de schoenen. We hebben er tijdens de inhaalrace van inhaalwedstrijden niet het optimale eruit gehaald, miste in bepaalde wedstrijden ook de beleving. We zullen volgend seizoen dus weer helemaal bij nul moeten beginnen.'

OHVV: Rick Groenendijk; Davey van Velzen (70. Raoul Kallendorf), Rick Hopman, Slavisa Milojevic, Chris Peters; Patrick van Dorp, Wageveld (65. Biesheuvel), Saul Oost; Dane Oost, Huisman, Keijzerwaard.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant