HVOS verwijdert zich na overwinning van laatste plaats

Sport 153 keer gelezen

Zwijndrecht- De handballers van HVOS hebben op het sportpark Develstein in Zwijndrecht een belangrijke 20-23 (14-10) overwinning geboekt tegen Conventus. De Spijkenissers hebben zich daarmee opgewerkt naar de derde plaats in de tweede klasse B.

Toch zag het er aanvankelijk niet naar uit de mannen van Rafael Loch de punten mee naar De Brug zouden nemen. 'We hebben geleerd van de eerste helft, want de foutjes die we maakten bleven in de tweede helft achterwege. Komt ook omdat we meer vat kregen op de cirkelspeler van Conventus. Bovendien begon het, mede door de rust te bewaren, scorend ook beter te lopen. Direct na rust scoorden we vier treffers op rij, was de achterstand weggewerkt waarna we meteen hebben doorgepakt', verklaarde de coach van HVOS de kanteling in de wedstrijd.

HVOS: Daniel Schuil; Keehnen (7 keer), Van Maurik (4 keer), Van de Luitgaren (1 keer), De Ruiter (1 keer), Van der Velde (3 keer), Pals (6 keer), Mitchell Schuil (1 keer), Matthew Bennick.