Afbeelding
Archieffoto: Dan Rolandus

Jordi Talen rijdt top-10 in Draai rond de Kraai

Sport 243 keer gelezen

Rijsoord/Kampen- Jordi Talen heeft in Rijsoord de 22-ste uitgave van de Draai rond de Kraai afgesloten met de zevende plaats.
De Spijkenisser, die uitkomt voor de continentale wielerformatie van Delta Cycling Rotterdam, moest onder anderen de zegevierende Koos Jeroen Kers (Baby-Dump) uit Amstelveen, Naaldwijker Svben van Luijk (Monckey Town) en Lars van de Vall (Baby-Dump) voor zich dulden. De Zuidlander Martin van Rij nestelde zich in Rijsoord bij de sportklassers op de zesde plaats. De renner van PRC Delta/Lindeloof eindigde achter onder meer het winnende trio Brian Burggraaf uit Velsen-Noord), Frans van Winden uit Bergschenhoek en Jeroen Jansman uit Oosterbeek.
Lennart Reijtenbagh behaalde een uitstekende prestatie door de Flevo Tour voor junioren af te sluiten met een vijfde plaats. De Zuidlander uit de succesformatie van RWC Ahoy zag na de 120 kilometer lange rit door de winderige en natte Flevopolder in Kampen de Drent Adrie Koster uit Roden winnen en Robin Blummel uit Sint Michielsgestel en Victor Broex uit Ouderkerk aan den Amstel het podium completeren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant