Afbeelding
Foto: HVS

Hockeysters HV Spijkenisse zitten Derby op de hielen

Sport 299 keer gelezen

Spijkenisse- De hockeysters van HV Spijkenisse hebben met een 3-0 (3-0) overwinning tegen Scoop Delft en de nederlaag van Barendrecht bij HC Voorne de tweede plaats in de derde klasse D wat steviger in handen. Bovendien is de formatie van Jeroen Barto op vier punten gekomen van de plots wankele koploper Derby.

'We hebben goede zaken gedaan, maar we blijven met beide benen op de grond door gewoon frank en vrij te blijven hockeyen', gaf de coach van HV Spijkenisse aan zijn ploeg geen druk te willen opleggen. 'Zo hebben we ook tegen Scoop een redelijke wedstrijd gespeeld. We hebben de tweede helft zelfs gedomineerd zonder te scoren. Dat komt ook omdat Scoop zich helemaal terugtrok tot aan de cirkel en wij enkele strafcorners onbenut lieten.' Jenny Grootveld (velddoelpunt), Lonneke van Breukelen (sc) en Jamie Zegers (sc) scoorden voor de HV.

HV Spijkenisse: Van Drunen; Meeder, Tielemans, Van Doorn, Van Krimpen; Camilla Luijendijk, Zegers, Jillian Veloo; Jenny Grootveld, Kimberly Witteveen, Evelien Schutte. Megan Luijendijk, Isa Beker, Lonneke van Breukelen en Mariska Krijgsman kwamen ook in actie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant