Simonshaven heeft zaterdag de voetbaljaargang afgesloten tegen SCO'63.
Simonshaven heeft zaterdag de voetbaljaargang afgesloten tegen SCO'63. Foto: Peter de Jong

Simonshaven afgestraft in slotduel met SCO'63

Sport 311 keer gelezen

Simonshaven – Simonshaven heeft het seizoen in mineur afgesloten. De ploeg van Richard van der Werff kon ook in de slotwedstrijd tegen SCO'63 niet tot de eerste overwinning komen. De ploeg uit Spijkenisse won met 0-5 (0-3).

Het was na een klein half uur Hami Demirtoglu die voor de openingstreffer wist te zorgen. In de resterende minuten tot de rust was het Leroy van Oosten met de tweede treffer en Jeroen van der Horst die de ruststand op 0-3 bepaalde. Ook na de thee was SCO'63 beter en Kevin Mack en Nigel Wilschut zorgden voor de 0-5 eindstand. Trainer Richard van der Werff van Simonshaven werd met rood heengezonden.

Niet zo best
Ondanks de ruime zege was er geen tevredenheid bij Peter Hoek. 'De start van onze kant was niet zo best te noemen. Voordat de 1-0 werd gemaakt, wist Simonshaven tot twee keer toe niet te scoren. Het was doelman Bredius die ons toen in de wedstrijd wist te houden. Ik vind het knap hoe die ploeg gewoon is door blijven gaan. Simonshaven heeft niet het leukste jaar gehad. Nadat wij scoorden hebben ze geen kans meer gehad', meende Peter Hoek na afloop. Voor beide ploegen zit het seizoen erop. Simonshaven eindigde als laatste en behaalde deze competitie slechts één punt, SCO'63 op de zesde plaats, zij behaalde een puntentotaal van 39 punten.