Afbeelding
Foto: stock

Softballers HSV Spikes kansloos tegen Tex Town

Sport 144 keer gelezen

Enschede- De softballers van HSV Spikes hebben in Enschede middels een 11-1 nederlaag softballes gekregen van promovendus Tex Town Tigers. De Spijkenissers zijn door de nederlaag beland in de middenmoot van de landelijke eerste klasse A.

'We begonnen goed, want met een geraakte werper en twee vrije lopen voor achtereenvolgens Gio Pourier, Evert Versloot en Erik van Eijkelenburg werden de honken geladen, maar wat er uit zag voor een volle bak met punten, schakelde de pitcher van TTT drie slagmensen uit met drie slag, we scoorden nog wel uit een doorgeschoten bal, maar dat bleek het enige wapenfeit', vatte coach Arjan Baanen de nederlaag samen. 'Ook verdedigend was het pover, konden in de eerste twee inningen de schade nog op nul houden, maar vanaf de derde slagbeurt voerden zij de score op. TTT haalde in de zesde inning de trekker nog eens over waarop het over en uit was. Dit was een totale offday van het team.'

Line-up: Pourier (5), Versloot (3), Van Eijkelenburg (2), Abdul Hamid (6), Karel (7), De Vet (8), Paula (dp), Patrick de Groot (9), Aad van der Landen (4), Arjan Baanen (1).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant